Friday, February 11, 2011

Latihan Industri

I'm a boss now, both of them is my staff on my practical. :DD

Dulu time study cakap nak kerja
bila kerja cakap nak study pula
penat ngok apa awak tahu
assignment test exam quiz bagai
kerja ingat ta penat ke
inspection auction cari evidence sume
entahlah, biarlah.

p/s: Makin hari makin tiada kerja duduk dan online saja.

9 comments:

  1. bape elaun??
    ada student len ke praktikal??

    ReplyDelete
  2. hahaha.
    itulah manusia.
    ta pernah nak senang dengan apa yg dh ada.
    slalu je nak lebih.
    patot la slalu on9.kui3.

    ReplyDelete
  3. adalah dlm rm500 ema,ritu pn dpt plus elaun kerja luar tu yg dpt lebey sket. bulan 2 ni sikit je kot, entahlaa. ta fhm sgt.adehh
    zira;elehh jeles lah tuh, kannn.haha tp syukur sgt practical kat sini oh. :))

    ReplyDelete
  4. mmg... =p
    sgt2 jeles..
    nk practical kt sne gak la...

    ReplyDelete
  5. sgt betul... tym belajar nak praktikal, tym praktikal nak belajar.. huu

    ReplyDelete
  6. zira;practical lah zira, okay je sini. good company.
    anony; thank you, who you?
    panda putih; tulah adehh hidup ni mmg mcm nilah kan,haha kelakar je.

    ReplyDelete
  7. ijoy taw tak pandaputih ni spe?

    ReplyDelete
  8. hee tahu ler, baru stalk stalk. weewett ;pp

    ReplyDelete