Wednesday, November 24, 2010

My last final exam for Diploma


Orang kata potongan rambut saya kali ni macam perempuan

Final kali ni adalah final terakhir sebelum ke alam practical
tapi hati berasa tenang sekali menghadapi setiap paper
walaupun belum tentu jawab dengan jayanya

Ta macam yang sesebelumnya
resah gelisah bontot panas dan sebagainya
dengar je orang bebual mesti nak amek tahu
bila member explain takut ta senang duduk
apa-apa je yang diingat
tanya bab berapa, selak cari jawapan
semua gara-gara cuak punya pasal

Tapi semester kali ini agak berlainan
nak kata berkeyakinan talah juga
entahlah, mungkin doa ibu yang mengandung
tapi takut juga mana tahu ni lah jawapan kena repeat paper
hopefully talah ya
empat sudah jatuh
yang tinggal hanya tiga
doakan saya semua. :)

p/s: Study? Okay, give me 24 hours. That's enough for me to khatam all the thing for one subject every examination, seriously. No, I'm not proud of myself but this is reality with what I doing right now. Little bit curious, pray for me for my next paper. Thank you.

4 comments:

  1. rambut u ?? urrrggghhh .... =.=" ble habes final ?

    ReplyDelete
  2. knp je deh dgn rmbut?adehh
    2hb, see ya in bp ;))

    ReplyDelete
  3. ijoy slalu tenang je nak jwb exam.
    nmpk xnervous pon.
    anyway.nice hair apa.

    ReplyDelete
  4. tak i like u pakai cekak la sayang !

    ReplyDelete